Автокино София 18 Юни

15.00лв.

Налично

Категория:

Описание

Гледайте филма Бензин на Автокино в София Кауфланд Банишора

☀️🚘🏍🛒🍻 Съчетайте своят семеен уикенд с едно мероприятие за всички – коли, мотори, скара и бира за мъжете, шопинг за жените и забавления за децата.

✌🏼За втора поредна година, клуб „AvangarD Classic”, съвместно с „KAUFLAND” ще проведат уникално по рода си шоу-изложение за разнообразни превозни средства: “KAUFLAND OPEN-AIR FEST 2”.

🏎 🚗 🚙 В рамките на 2 дни, напълно безплатно, гостите на събитието ще имат възможност от близо да се докоснат до едни от най-добрите превозни средства, движещи се по българските пътища, да разберат тяхното минало и мястото им в световната автомобилната история.

⚡Демолишън автомобилите на „Луда надпревара” и състезания с радиоуправляеми колички, също ще забавляват зрителите по време на събитието.

🎪 За най-малките ще има обучения по пътна безопасност, както и цял лунапарк с надуваеми замъци, пързалки, батути, лов на гумени патета, боксова круша и други подобни забавления
Музика, игри, томболи с награди за публика и участници.

👌🏼😎 Заповядайте под открито небе на външния паркинг на „KAUFLAND ” Банишора – едно уникално място с достатъчно пространство за всички. Безопасно за деца, отделено от пътния трафик и градския шум, притежаващо просторна панорамна гледка.
Възползвайте се от огромно предимство на търговската част на магазин „KAUFLAND“

🎥🚘🍿🎬 И една изненада – след края на фестивала в съботния ден, сме подготвили автентично авто кино с капацитет от 50 автомобила, така че свържете се с нас и купете своя билет за филма „Бензин“ още сега – местата са ограничени!

🔎 Посещавайте страницата на клуб „АвангарД“ и следете програмата, която ще качваме с мини събитията по часове и дни, за да изберете своето най-подходящо време, в което да ни посетите.

🔜Очакваме ВИ!