Турне на Автокино 2018

Отново е лято е и всеки мечтае за повече емоции!
Време е да възвърнем усещането от миналото, когато можеше да се насладиш на любимия филм от личния автомобил. Време е за Автокино под милион звезди!

Две от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Привличане“ и „Революция X“, ще могат да гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино. Точно 13 са областните градове, в които ще има прожекции.

Кога и къде?

28 юни 2018
Варна
Полигон „Почивка“ до хотел „“Далас: по пътя за 3-та буна.

29 юни 2018
Добрич
Бившият Автопазар – между Спортна зала „Добротица“ и стадиона

30 юни 2018
Шумен
Паркингът на колодрума

01 юли 2018
Разград
Паркингът срещу общежитията на ул. „Никола Вапцаров“ 57 и бул. „Априлско въстание“

02 юли 2018
Русе
Автополигонът по пътя за с. Николово

04 юли 2018
Велико Търново
Цирковата площадка на ул. „Никола Габровски“ 60

05 юли 2018
Плевен
Паркингът на ресторант „Двете сърнета“

06 юли 2018
София
Паркинг Saloon American Pub / https://goo.gl/maps/RsriXCYtSYD2

07 юли 2018
Перник
Паркингът зад Държавния архив

08 юли 2018
Пловдив
ж.к. „Тракия“ срещу блок 292 на ул. „Димитър Кодоглу“

10 юли 2018
Стара Загора
Паркингът източно от Lidl на ул. „Радецки“ №11

11 юли 2018
Сливен
Паркингът до стадион „Хаджи Димитър“ и парк „Юнак“ по бул. „Георги Данчев“

12 юли 2018
Бургас
„Бургас Плаза Мол“, паркинг ниво 2

13 юли 2018
Девня
Площадът пред сградата на общината

Не пропускайте да се насладите на това невероятно преживяване!

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Прожекциите започват в 21:00ч.и 23:00ч.

Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

За филмите:
Екшън комедията „Революция Х“ разказва за първото голямо турне на култовата група “Революция Х” край морето. Точно преди него продуцентът налага нова вокалистка – певицата Гери – Никол, от която всички в групата се дразнят. Директорът на училището Цеков също има свой план за пътуването, защото иска да получи титлата за „Директор на годината“. За целта по време на турнето е поканил инспектор от министерството с цел да го впечатли. Проблеми възникват и покрай шофьора на автобуса, който се оказва нарко дилър, който прекарва кокаин и без да иска разменя чантата с дрогата с тази на китариста Боби. След пратката вървят и двама дребни престъпници.

Романтичната комедия „Привличане“ разказва за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците – обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е зает от амбициозна и коварна колежка. Месец преди абитуриентския бал, класът на Лора също е изправен пред проблеми. Дъщерята на основния спонсор на елитното училище не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.